LÄHDE VALMENNUKSEEN!

6 viikon ravinto-ohjelmassa suunnitellaan Sinun näköisesi ravintorunko!

Ravinto-ohjelmat

Henkilökohtainen ravinto-ohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan tai ruokailutottumuksissaan. Ohjelmat suunnitellaan kokonaisvaltaisen näkemyksen pohjalta aina yksilöllisesti – tavoitteesi sekä toiveesi huomioiden. Ravinto-ohjelman aikana etsimme yhdessä sinulle toimivaa ruokavaliota. Ohjelmat ovat joustavia ja ne suunnitellaan soveltumaan juuri Sinun elämäntyyliisi sekä rytmiisi sopiviksi. Ruokavalion suhteen en kannata mitään tiettyä linjaa, niin ”sekasyöjät”, pätkäpaastoilijat kuin vegaanisia ruokavalioita noudattavat pystytään huomioimaan.

Ohjelmat suunnitellaan aina tarkasti ja yksilöllisesti tavoitteidesi sekä toiveidesi pohjalta. Ohjelmat ovat kertaluontoisia ja niihin kuuluu kuuden (6) viikon seurantajakso, jonka aikana voimme keskustella kaikesta ohjelmaan liittyvästä sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä. Seurantajakson aikana pystymme seuraamaan yhdessä kehitystäsi ja pitämään siitä kirjaa. Jakson aikana pystymme myös tekemään ravinto-ohjelmaan muutoksia, mikäli elämäntilanteesi sitä vaatii.

SAAT KÄYTTÖÖSI

1 Henkilökohtaisen monipuolisesti suunnitellun ravinto-ohjelman, joka on tehty tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Ravinto-ohjelma sisältää tarkasti lasketut ravintoarvot jokaisesta ruoka-aineesta sekä myös keinoja kuinka ravintosuunnitelmaa pystyy noudattamaan ilman ruoka-aineiden punnitsemista! Ravinto-ohjelma sisältää kattavan määrän vaihtoehtoisia ruoka-aineita, joilla ohjelmaan merkityt ruoka-aineet voidaan joustavasti korvata.

2 Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet, jossa käsitellään muun muassa terveellistä ruokavaliota, ravinnon ajoitusta, nesteytystä ja ateriakokoja!

3 Henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle sekä halutessasi myös ilmaisen puhelinsovelluksen kehityksesi seurantaan (SykeTribe -valmennusohjelmisto)!

4 Ammattivalmentajan tuen, kannustuksen, avun sekä vastauspalvelun!

5 Kauppalistan ruokaostoksia varten!

Jatkuvan viikoittaisen seurannan ja mahdollisuuden kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä seuraavan kuuden (6) viikon ajan!

Suunnitellaan yhdessä?

Kiinnostuitko? Lähetä viesti jossa kerrot esimerkiksi tämänhetkisestä tilanteesta, tulevaisuuden suunnitelmista, tavoitteista ja nykyisistä ruokailutottumuksista. Sinulle kerrotaan viestin perusteella näkemys siitä, kuinka lähtisimme yhdessä asiaa lähestymään. Päästessämme yhteisymmärrykseen, jatketaan esitietolomakkeen täyttöön, jonka perusteella kokonaisuuden rakentaminen aloitetaan.

NOPEAMPI ALOITUS!

Jos olet jo varma valinnastasi, pystyt nopeuttamaan prosessin etenemistä seuraavilla toimenpiteillä:

 1. Täytä ravinto-ohjelmalomake heti, ilman yhteydenottoa.
 2. Kirjaudu SykeTribe -valmennusjärjestelmään täältä: SykeTribe Kirjautuminen.
 3. Tee 3-vuorokauden ruokapäiväkirja, esimerkkejä: Ruokapäiväkirjan toteutus.

HUOM! Lomakkeen täytön jälkeen sinua pyydetään aina tekemään ruokapäiväkirja vähintään 3-vuorokauden ajalta. Ruokapäiväkirjan täyttöä pyydetään, koska se antaa valtavasti informaatiota tämänhetkisestä tilanteesta ja sitä kautta pystytään suunnittelemaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Ruokapäiväkirjan täyttö on vapaamuotoinen, joko tekstein ja/tai kuvin toteutettu.

Ruokapäiväkirjan pystyy täyttämään etukäteen ennen lomakkeen täyttöä ja lähettämään sen sähköpostiosoitteeseen: info@aarohuttunen.com.

Aaro Huttunen

Fysioterapeutti | Valmentaja

Ravintosuunnitelmat

149
Ravinto-ohjelmat suunnitellaan tarkasti ruokavaliosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi huomioon ottaen.
 • Alkukartoitus
 • Ravinto-ohjelma
 • Informatiiviset ohjeet
 • Lista eri ruoka-aineista
 • SykeTribe -palvelut (6 vk)
 • Viikoittainen seuranta (6 vk)
 • Jatkuva tuki
KATTAVA

Harjoitusohjelma & Ravintosuunnitelma

199
Kokonaisuus sisältää kaiken mitä harjoitus- ja ravinto-ohjelmat sisältävät!
 • Alkukartoitus
 • Harjoitusohjelma
 • Ravintosuunnitelma
 • Informatiiviset ohjeet
 • SykeTribe -palvelu (6 vk)
 • Viikoittainen seuranta (6 vk)
 • Jatkuva tuki