LÄHDE VALMENNUKSEEN!

Online valmennus on tehokas tapa lähteä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Online Valmennus

Jokaisella meillä on ainutlaatuinen taustamme. Haluan auttaa Sinua löytämään elämääsi parhaiten sopivat liikunta- ja ruokailutottumukset sekä elämäntavat. Online valmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat esimerkiksi saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessa, ruokailutottumuksissa, toiminta- ja suorituskyvyssä tai voimatasoissa. Ohjelmat suunnitellaan fysioterapeuttisen ja kokonaisvaltaisen näkemyksen pohjalta aina yksilöllisesti – tavoitteesi sekä toiveesi huomioiden. Ohjelmakokonaisuudet ovat joustavia ja ne suunnitellaan aina soveltumaan jokaisen elämäntyyliin sekä rytmiin sopiviksi.

Online valmennus sisältää kaiken mitä ravinto- ja harjoitusohjelmat sisältävät. Online valmennuksen kautta saatuihin ohjelmiin kuuluu jatkuva ohjelmien kehittäminen ja muokkaaminen, jos esimerkiksi elämäntilanne vaatii nopeita muutoksia ravitsemuksen suhteen – on se toteutettavissa. Yhteistyön aikana tuloksia sekä kehitystä seurataan jatkuvasti viikkotasolla. Online Valmennus -paketti tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää etätapaamisia kuukausittain, joko Skypen tai FaceTimen välityksellä (kerran kuussa).

Saat käyttöösi

1 Henkilökohtaisesti suunnitellut ravinto- sekä harjoitusohjelmat, jotka on tehty tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Ohjelmien suunnitteleminen ja muokkaaminen sisältyvät jakson hintaan koko valmennusjaksolta!

2 Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet liittyen harjoitteluun että ravitsemukseen, jossa käsitellään muun muassa harjoitusmääriä, sarjojen välissä olevia taukoja, terveellistä ravitsemusta, levon ja nesteytyksen merkitystä sekä kehonhuoltoa!

Henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustalle sekä halutessasi myös ilmaisen puhelinsovelluksen kehityksesi seurantaan (SykeTribe -valmennusohjelmisto).

4 Alkulämmittely- sekä kehonhuolto-ohjeet ennen ja jälkeen harjoitusten!

5 Kauppalistan ruokaostoksia varten!

6 Ammattivalmentajan tuen, kannustuksen, avun sekä vastauspalvelun!

7 Jatkuvan viikoittaisen seurannan ja mahdollisuuden kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä seuraavan kuuden (6) viikon ajan.

Suunnitellaan yhdessä?

Kiinnostuitko? Lähetä viesti jossa kerrot esimerkiksi tämänhetkisestä tilanteesta, tulevaisuuden suunnitelmista, tavoitteista ja nykyisistä liikunta- sekä ruokailutottumuksista. Sinulle kerrotaan viestin perusteella näkemys siitä, kuinka lähtisimme yhdessä asiaa lähestymään. Päästessämme yhteisymmärrykseen, jatketaan esitietolomakkeen täyttöön, jonka perusteella kokonaisuuden rakentaminen aloitetaan.

NOPEAMPI ALOITUS!

Jos olet jo varma valinnastasi, pystyt nopeuttamaan prosessin etenemistä seuraavilla toimenpiteillä:

 1. Täytä online valmennus -lomake heti, ilman yhteydenottoa.
 2. Kirjaudu SykeTribe -valmennusjärjestelmään täältä: SykeTribe Kirjautuminen.
 3. Tee 3-vuorokauden ruokapäiväkirja, esimerkkejä: Ruokapäiväkirjan toteutus.

HUOM! Lomakkeen täytön jälkeen sinua pyydetään aina tekemään ruokapäiväkirja vähintään 3-vuorokauden ajalta. Ruokapäiväkirjan täyttöä pyydetään, koska se antaa valtavasti informaatiota tämänhetkisestä tilanteesta ja sitä kautta pystytään suunnittelemaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Ruokapäiväkirjan täyttö on vapaamuotoinen, joko tekstein ja/tai kuvin toteutettu.

Ruokapäiväkirjan pystyy täyttämään etukäteen ennen lomakkeen täyttöä ja lähettämään sen sähköpostiosoitteeseen: info@aarohuttunen.com.

Aaro Huttunen

Fysioterapeutti | Valmentaja
SUOSITUIN

Online Valmennus 3KK

179 / kk
Online valmennus sisältää kaiken sen mitä ravinto- ja harjoitusohjelmat sisältävät sekä ohjelmien kehittämisen!
 • Alkukartoitus
 • Harjoitusohjelmat
 • Ravintosuunnitelmat
 • SykeTribe -palvelu (3 kk)
 • Ohjelmien muokkaus
 • 3 x Etätapaamista
 • Jatkuva tuki

Online Valmennus 6KK

149 / kk
Online valmennus sisältää kaiken sen mitä ravinto- ja harjoitusohjelmat sisältävät sekä ohjelmien kehittämisen!
 • Alkukartoitus
 • Harjoitusohjelmat
 • Ravintosuunnitelmat
 • SykeTribe -palvelu (6 kk)
 • Ohjelmien muokkaus
 • 6 x Etätapaamista
 • Jatkuva tuki

MITÄ YHTÄ KATTAVA VALMENNUS MAKSAISI ERIKSEEN OSTETTUNA?

Nyt saat kaiken seuraavan hintaan 179 € / kuukaudessa!

✔️ Kuukausittain tarpeisiisi nähden ohjelmoidut harjoitusohjelmat! – arvo 387 € (3 kuukaudessa)
✔️ Kuukausittain tarpeisiisi nähden ohjelmoidut ravintosuunnitelmat! – arvo 596 € (3 kuukaudessa)
✔️ Erikseen suunnitellut kehonhuolto-ohjelmat! – arvo 100 €
✔️ Kattavan listan vaihtoehtoisille ruoka-aineille! – arvo 100 €
✔️ Ammattivalmentajan jatkuva tuki (vastaukset 24h sisällä)! – arvo 250 € (kuukaudessa)
✔️ Lisäksi valmennukseen kuuluu yhteistyökumppanien etuja sekä lisämateriaalia!
✔️ Saat käyttöösi valmennuksen kautta mobiilisovelluksen, jonka kautta pystyt seuraamaan harjoittelua sekä kehitystä tehokkaammin – saat myös pitää mobiilisovellukseen ladatut harjoitusohjelmat valmennuksen jälkeen!