BONUS LUKIJALLE

Mahtavaa, että olet löytänyt sivuston ja lähtenyt mukaan seikkailuihin. Edut ja alennukset tarjoavat sinulle tiedon lisäksi jotain konkreettista seikkailuihisi (jos haluat). Hyvinvointi sekä terveys ovat tärkeimmät voimavaramme ja niistä kannattaa pitää kiinni kaikin voimin – ilmeisesti sinäkin suosit näitä arvoja parhaasi elämässäsi mukaan. Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden hyödyntää yhteistyökumppaneideni kautta saatuja etuja ja alennuksia. Haluan painottaa, että edut ovat täysin vapaaehtoisia – mitkään tuotteet eivät esimerkiksi korvaa kokonaisvaltaista ja terveellistä ruokavaliota, mutta niitä voi halutessaan hyödyntää sen tukena. Saatat myös löytää matkallesi merkittäviä taloudellisia hyötyjä pitkällä tähtäimellä! Nauti.

BONUS

PUHDISTAMO

Koodi: AARO15
15% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista!
https://www.puhdistamo.fi

”Puhdistamo on Suomen ensimmäinen Superfood brändi (vuodesta 2009). Puhdistamo on perustamisestaan lähtien nojautunut täysin huippulaatuun. Asiakkaat voivat tarkistaa halutessaan jokaisen tuotteen eräkohtaiset tiedot, tämä edellyttää sitä, että yhdenkään tuotteen laadusta ei voida tinkiä.”

CLARK

Koodi: AARO
5€
bonus rekisteröitymisen yhteydessä!
https://clark.fi/fi

”Clark mullistaa markkinaa tarjoamalla maksutapaetua laskujen maksamisesta 0,3 % bonuksen jokaisen laskun loppusummasta. Clarkista saa myös markkinoiden parhaat bonukset shoppailemalla yhteistyökumppaneiden verkkokaupoissa!”

AMAZON | Audible

2 ILMAISTA äänikirjaa ja 30 PÄIVÄN kokeilujakso!
https://amazon.com/audible-free-trial

”Amazon tarjoaa Audiblen kautta maailmaan laajimman kirjavalikoiman! Valitse juuri sellaisia kirjoja joita itse haluat kuunnella tai lukea ja vie potentiaalisi uudelle tasolle!”

DRIVENOW

Koodi: NN7QV7KZ3UKL
50% edullisempi liittyminen ja 20 min ilmaista ajoaikaa!
https://www.drive-now.com

”Helsingissä ajamisesta tuli juuri paljon joustavampaa: aja lyhyitä matkoja mukavasti DriveNow-yhteiskäyttöautolla 0,57 €/min. Jos tarvitset autoa pidemmäksi aikaa, valitse edullinen tuntipaketti. DriveNow:n hinnoittelu on täysin läpinäkyvää eikä palvelu sisällä kuukausimaksuja tai sitoutumispakkoa.”

MUNAX

Koodi: SPORTTIMUNAX
10% alennus kaikista tuotteista!
https://munax.fi/verkkokauppa

”Munax Oy on vuonna 2003 lopussa perustettu, Laitilassa sijaitseva täyden palvelun kananmunatalo. Munax Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki munatuotteet saman katon alta. Kananmunat on markkinoitu vuodesta 2008 alkaen Laitilan Kanatarha -tuotemerkillä sekä kaupan omilla merkeillä. Tuotevalikoimaan kuuluvat perinteiset munat, vapaan kanan munat, ulkokananmunat ja luomukananmunat.”

MATSMART

https://www.matsmart.fi

”Matsmart myy ruokaa, joka olisi muuten päätynyt hävikkiin johtuen esimerkiksi: sesonkivaihteluista, ylituotannosta, pakkausten vaihtumisesta, lähestyvistä tai umpeutuneista parasta ennen -päiväyksistä. Matsmartista voit ostaa tuotteita 20-90 %:n alennuksella ja vaikuttaa ympäristöön ruokahävikkiä vähentämällä.”

FIKSURUOKA

https://www.fiksuruoka.fi

”Fiksuruoka.fi-verkkokaupassa kaikki tuotteet myydään aina vähintään 20-90% alennuksella. Toimitamme tilaukset perille nopeasti noutopisteille tai kotiinkuljetuksella ympäri Suomen. Ostamalla meiltä säästät ruokaostoksissa ja olet samalla mukana vähentämässä ruokahävikkiä Suomessa.”

OFFERILLA

https://offerilla.com

Löydä kaupunkisi parhaat tarjoukset. Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Ravintolat, kauneushoitolat, autohuollot ja monet muut palvelut jopa 50-90% alennuksella!

Bonus

1,437TykkääjätTykkää
6,334SeuraajatSeuraa
15,775TilaajatTilaa

Tämä sivu sisältää Affiliate -linkkejä, joka tarkoittaa sitä, että sivuston ylläpitäjä saa osan linkkien kautta toteutuneista tuotoista.