torstai, helmikuu 22, 2018

Tavoitteena kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi

Harjoitus & Ravinto-ohjelmat Online Valmennus

Tarjoan monipuolisia, henkilökohtaisia ja ihmisläheisiä ohjelma- sekä valmennuskokonaisuuksia, jotka suunnitellaan aina henkilökohtaisesti, vastaamaan sinun tavoitteitasi. Tavoitteita lähdetään lähestymään positiivisen ja motivoivan otteen kautta! Energisemmän arjen, pysyvästi terveellisempien elämäntapojen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta.

Ensimmäisenä on tehtävä päätös itsensä kanssa, että on muutoksien aika. Sen jälkeen on aika lähteä rakentamaan toimivaa kokonaisuutta eri palasista. Tässä tarinan vaiheessa olen valmis astumaan matkallesi mukaan ja haluan auttaa sinua kaikin mahdollisin keinoin kohti tavoitteitasi. Toimin oppaana, ystävänä ja suunnan näyttäjänä, mutta sinä päätät mihin suuntaan haluat tarinaasi johdattaa. 

”Ylpeänä voin sanoa saaneeni ainoastaan positiivista palautetta kaikista toteuttamistani sekä suunnittelemistani ohjelmista!” –Aaro

”Yksi askel parempaan suuntaan.”

KERTOMUKSET

HARJOITUSOHJELMAT

Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi ja ajatuksiesi pohjalta, sekä harjoitustaustasi huomioon ottaen. Olipa tavoitteenasi esimerkiksi pudottaa liikakiloja, saada lisää lihasmassaa tai kasvattaa voimatasoja.

Harjoitusohjelma 89,00 €

 

TUTUSTU

RAVINTO-OHJELMAT

Henkilökohtaisesti ravinto-ohjelmat suunnitellaan tarkasti mielipiteitäsi kuunnellen, ruokavaliosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi huomioon ottaen. Olipa tavoitteenasi sitten kääntää ruokaympyrä kokonaan ympäri tai muuttaa vain hieman ruokailutottumuksiasi.

Ravinto-ohjelma 99,00 €

 

TUTUSTU

 HARJOITUSOHJELMA + RAVINTO-OHJELMA YHTEENSÄ 169,00

ONLINE VALMENNUS

Online Valmennus sisältää kaiken mitä ravinto- ja harjoitusohjelmat sisältävät. Valmennuksen kautta hankitut ohjelmat sisältävät lisäksi jatkuvan ohjelmien kehittämisen sekä muokkaamisen!

Online Valmennus, 3 Kuukautta 109,00 € /kk
Online Valmennus, 6 Kuukautta 89,00 € /kk

 

TUTUSTU   YHTEYDENOTTO

 

ValmennusValmennusValmennus

Asetan täyden ammattitaitoni ja asenteeni tavoitteidesi tueksi. Yli 400 tyytyväisen asiakkaan jälkeen uskon siihen, että pystyn auttamaan sinua kohti tavoitteitasi. Lupaan palauttaa rahat takaisin, jos emme pysty yhdessä rakentamaan kahden viikon aikana aloittamisesta sinulle sopivaa kokonaisuutta (14 päivää).