Unelmistaan ääneen kertominen. 

Tietenkin toivot kuulijan reagoivan positiivisella ja tukevalla tavalla, kun kerrot hänelle omista unelmistasi. Valitettavan usein tämän kuuntelijan naama kuitenkin vääntyy ivalliseen virneeseen ja kuvainnollisesti sinulta lyödään ilmat pallean kautta pihalle… Varsinkin, jos kyseinen unelma on vähänkin isommalla mittakaavalla suunniteltu. 
 
Negatiivinen vastaanotto latistaa ajatuksia silmänräpäyksessä. Ennen suusi avaamista ajattelit unelman siintävän jo horisontissa. Kuulija iski kuitenkin sinulle luun kurkkuun. Täystyrmäys. Ajatuksissa tapahtuu äkkiä täyskäännös: ”Onko minusta tähän sittenkään..?”. Siihen loppuu ikävän monen unelmoijan unelmointi. Tyrmäykseen. Epäuskoon. 
 
Jokainen unelma on yhtä tärkeä. On se sitten iso tai pieni. Realistinen tai epärealistinen. 
 
Onko kenelläkään oikeutta tyrmätä ja latistaa toisen unelmia?  – Ei pitäisi olla.
Miten se on joltain toiselta pois, jos joku unelmoi lähes mahdottomasta?  – Ei se ole.
 
Toinen saattaa unelmoida oman koiranpennun ottamisesta, kun taas toinen unelmoi kuussa käymisestä… Koiran ottaminen on sellainen unelma johon moni muukin uskoisi. Kuussa käyminen on sellainen jonka tyrmää ihmisistä 95% aivan saman tien. Molemmat ovat kuitenkin aivan yhtä tärkeitä. Unelmia saa ja pitää olla

Unelmiin uskominen

Itse kuulun niihin ihmisiin, jotka unelmoivat melkein mahdottomista. Ja vieläpä uskon siihen, että ne unelmat ovat aivan toteutettavissa. Mikäli joku kertoisi minulle unelmoivansa siellä kuussa käymisestä, niin olisin myös valmis uskomaan sen. On kuussa käynyt ihmisiä ennenkin, mikset sitten sinä sinne voisi päästä? 
 
En halua olla se ihminen joka on sinun ja unelmiesi välissä. On se sitten mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Tällä maapallolla kulkee paljon ihmisiä jotka ovat nousseet niin sanotusti tyhjästä koko maailman tietouteen. On niitä, jotka ovat rakentaneet muutamasta pennistä valtavia imperiumeja. Kaikki on mahdollista. 
 
Unelma tarkoittaa itselleni samaa asiaa kuin tavoite. Moni onkin kysellyt unelmistani. En itseasiassa edes halua kertoa ääneen isoista tavoitteista joita itselleni olen laatinut (yllämainittujen asioiden takia). Moni ei ole valmis avaamaan ajatusmaailmaansa niin paljon, että saisivat ajatuksistani kiinni. Parempi vain pitää isoimmat unelmat omana tietonani. En kaipaa kuvainnollista nyrkkiä alavatsaani. Sen voin kuitenkin kertoa, etten havittele maailman herruutta tai omaa planeettaa… 
 
unelmiin
 
Älä ole hidaste muiden unelmien tiellä.
Unelmat on tehty toteutettaviksi!
 
-Aaro