perjantai, toukokuu 26, 2017

Ravinto-ohjelmat

Henkilökohtainen ravinto-ohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan tai ruokailutottumuksissaan. Olipa tavoitteenasi sitten päästä eroon ylimääräisistä liikakiloista, saada lisää lihasmassaa tai kiinteytyä kesää varten.

Ohjelmat tehdään tarkasti ja yksilöllisesti tavoitteidesi sekä ajatuksiesi pohjalta. Ravinto-ohjelmat ovat hyvin joustavia ja sopivat jokaisen arkirytmille. Ohjelmat ovat kertaluontoisia ja niihin kuuluu kuuden (6) viikon seurantajakso, jonka aikana voimme keskustella kaikesta ohjelmaan liittyvästä sähköpostin välityksellä. Seurantajakson aikana pystymme seuraamaan yhdessä kehitystäsi ja pitämään siitä kirjaa. Jakson aikana pystymme myös tekemään ravinto-ohjelmaan muutoksia, mikäli esimerkiksi elämäntilanteesi sitä vaatii.

Ravinto-ohjelma 69,00 €

 

YHTEYDENOTTO

Saat käyttöösi

1. Henkilökohtaisen, tarkasti suunnitellun ravinto-ohjelman, joka on tehty tavoitteidesi pohjalta (PDF-tiedosto).

2. Tarkasti lasketut ravintoarvot jokaisesta ruoka-aineesta, jotka sisältyvät ravinto-ohjelmaasi ja vaihtoehtoisia ravinto-aineita, joilla ne voidaan korvata.

3. Kattavat ja informatiiviset kirjalliset ohjeet, koskien esimerkiksi ruokailurytmiä, painonseurantaa, ateriakokoa sekä nesteytystä.

4. Mahdollisuuden kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin välityksellä kuuden (6) viikon ajan.

Suunnitellaan yhdessä

Kiinnostuitko? Voit lähettää minulle viestin, jossa avaat hieman suunnitelmiasi ja tavoitteitasi. Kerron sinulle näkemykseni siitä, kuinka lähtisimme yhdessä lähestymään asiaa. Päästessämme yhteisymmärrykseen täytät esitietolomakkeen.

Lomakkeessa kysytään yleisiä asioita, jotka auttavat minua suunnittelemaan juuri sinua parhaiten palvelen ohjelman (esimerkiksi pituus, paino, erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat). Voit myös vastaavasti siirtyä suoraan täyttämään ravinto-ohjelmalomaketta, jos olet jo varma valinnastasi. Tätä kautta pystymme aloittamaan projektin nopeammin ja olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

LOMAKE     YHTEYDENOTTO

Ravinto-ohjelma 2 275 kcal

Ohessa on yksi esimerkki ravinto-ohjelmasta, jonka olen suunnitellut. Ohjelma sisältää 2 275 kaloria. Ravintoarvot on laskettu hyvin tarkasti, koska suurin osa asiakkaista pitää konkreettisista grammamääristä. Ohjelmien noudattaminen vaatii ruokavaa’an käyttämistä.

Ravinto-ohjelmat ovat monipuolisia ja ne pystytään suunnittelemaan jokaisen arkirytmiin sopivaksi. Kaikki ohjelmat suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden perusteella. Ohjelmien lopussa on lista vaihtoehtoisista ravintoaineista ja ohjelmat sisältävät myös kattavan informatiivisen tekstiosuuden.