maanantai, maaliskuu 25, 2019

Ravinto-ohjelmat

Henkilökohtainen ravinto-ohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan tai ruokailutottumuksissaan. Olipa tavoitteenasi sitten päästä eroon ylimääräisistä liikakiloista, saada lisää lihasmassaa tai kiinteytyä kesää varten.

Ohjelmat tehdään tarkasti ja yksilöllisesti tavoitteidesi sekä ajatuksiesi pohjalta. Ravinto-ohjelmat ovat hyvin joustavia ja sopivat jokaisen arkirytmille. Ohjelmat ovat kertaluontoisia ja niihin kuuluu kuuden (6) viikon seurantajakso, jonka aikana voimme keskustella kaikesta ohjelmaan liittyvästä sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä. Seurantajakson aikana pystymme seuraamaan yhdessä kehitystäsi ja pitämään siitä kirjaa. Jakson aikana pystymme myös tekemään ravinto-ohjelmaan muutoksia, mikäli esimerkiksi elämäntilanteesi sitä vaatii.

Saat käyttöösi

1. Yhden henkilökohtaisen tarkasti suunnitellun ravinto-ohjelman, joka on tehty tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Ravinto-ohjelma sisältää tarkasti lasketut ravintoarvot jokaisesta ruoka-aineesta, jotka sisältyvät ravinto-ohjelmaasi ja kattavan määrän vaihtoehtoisia ravinto-aineita, joilla ne voidaan korvata (PDF-tiedosto). Voit myös valita ravinto-ohjelman, jossa kaikkea ei ole tarkasti määritelty etukäteen vaan voit itse valikoida eri ruoka-ainevaihtoehdoista sillä hetkellä itsellesi sopivimmat.

2. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet, jossa käsitellään muun muassa terveellistä ruokavaliota, ravinnon ajoitusta, nesteytystä ja ateriakokoja.

3. SykeTribe -valmennusohjelmiston, joka on markkinoiden edistyksellisin ohjelmisto henkilökohtaista harjoittelua sekä valmennusta varten.

4. Jatkuvan viikoittaisen seurannan ja mahdollisuuden kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin tai verkossa olevan chat -palvelun (SykeTribe) välityksellä seuraavan kuuden (6) viikon ajan.

Suunnitellaan yhdessä

Kiinnostuitko? Voit lähettää minulle viestin, jossa avaat hieman suunnitelmiasi ja tavoitteitasi. Kerron sinulle näkemykseni siitä, kuinka lähtisimme yhdessä lähestymään asiaa. Päästessämme yhteisymmärrykseen täytät esitietolomakkeen.

Lomakkeessa kysytään yleisiä asioita, jotka auttavat minua suunnittelemaan juuri sinua parhaiten palvelen ohjelman (esimerkiksi pituus, paino, erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat). Voit myös vastaavasti siirtyä suoraan täyttämään ravinto-ohjelmalomaketta, jos olet jo varma valinnastasi. Tätä kautta pystymme aloittamaan projektin nopeammin ja olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Henkilökohtainen Ravintosuunnitelma

149
Ravinto-ohjelmat suunnitellaan tarkasti ruokavaliosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi huomioon ottaen.
  • Alkukartoitus
  • Ravinto-ohjelma
  • Informatiiviset ohjeet
  • Lista eri ruoka-aineista
  • SykeTribe -palvelut (6 vk)
  • Viikoittainen seuranta (6 vk)
  • Jatkuva tuki

Aaro Huttunen

Fysioterapeutti | Valmentaja
1,361TykkääjätTykkää
6,249SeuraajatSeuraa
14,278TilaajatTilaa