perjantai, joulukuu 15, 2017

SAAT KÄYTTÖÖSI

1. Yhden henkilökohtaisen, tarkasti suunnitellun ravinto-ohjelman, joka on tehty tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Ravinto-ohjelma sisältää tarkasti lasketut ravintoarvot jokaisesta ruoka-aineesta, jotka sisältyvät ravinto-ohjelmaasi ja kattavan määrän vaihtoehtoisia ravinto-aineita, joilla ne voidaan korvata (PDF-tiedosto).

2. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet, jossa käsitellään muun muassa terveellistä ruokavaliota, ravinnon ajoitusta, nesteytystä ja ateriakokoja.

3. Jatkuvan viikoittaisen seurannan ja mahdollisuuden kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin välityksellä seuraavan kuuden (6) viikon ajan.

4. Mahdollisuuden liittyä motivoivaan, tukevaan ja vapaamuotoiseen Facebook -ryhmään, jonka kautta jaamme säännöllisesti yhteisiä tavoitteitamme, kokemuksiamme ja tietojamme paremman elämän puolesta!

Ravinto-ohjelma 69,00 €

 

YHTEYDENOTTO

RAVINTO-OHJELMAT

Henkilökohtainen ravinto-ohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan tai ruokailutottumuksissaan. Olipa tavoitteenasi sitten päästä eroon ylimääräisistä liikakiloista, saada lisää lihasmassaa tai kiinteytyä kesää varten.

Ohjelmat tehdään tarkasti ja yksilöllisesti tavoitteidesi sekä ajatuksiesi pohjalta. Ravinto-ohjelmat ovat hyvin joustavia ja sopivat jokaisen arkirytmille. Ohjelmat ovat kertaluontoisia ja niihin kuuluu kuuden (6) viikon seurantajakso, jonka aikana voimme keskustella kaikesta ohjelmaan liittyvästä sähköpostin välityksellä. Seurantajakson aikana pystymme seuraamaan yhdessä kehitystäsi ja pitämään siitä kirjaa. Jakson aikana pystymme myös tekemään ravinto-ohjelmaan muutoksia, mikäli esimerkiksi elämäntilanteesi sitä vaatii.

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ

Kiinnostuitko? Voit lähettää minulle viestin, jossa avaat hieman suunnitelmiasi ja tavoitteitasi. Kerron sinulle näkemykseni siitä, kuinka lähtisimme yhdessä lähestymään asiaa. Päästessämme yhteisymmärrykseen täytät esitietolomakkeen.

Lomakkeessa kysytään yleisiä asioita, jotka auttavat minua suunnittelemaan juuri sinua parhaiten palvelen ohjelman (esimerkiksi pituus, paino, erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat). Voit myös vastaavasti siirtyä suoraan täyttämään ravinto-ohjelmalomaketta, jos olet jo varma valinnastasi. Tätä kautta pystymme aloittamaan projektin nopeammin ja olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

LOMAKE     YHTEYDENOTTO

RAVINTO-OHJELMA 1 925 kcal

Ohessa on yksi osa esimerkillisestä ravinto-ohjelmasta, jonka olen suunnitellut. Ravinto-ohjelma sisältää 1 925 kaloria. Ravintoarvot on laskettu hyvin tarkasti, koska suurin osa asiakkaista pitää konkreettisista grammamääristä. Ohjelmien noudattaminen saattaa vaatia siis ruokavaa’an käyttämistä.

Ravinto-ohjelmat ovat monipuolisia ja ne pystytään suunnittelemaan jokaisen arkirytmiin sopiviksi. Kaikki ohjelmat suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden perusteella. Ohjelmien lopussa on lista vaihtoehtoisista ravintoaineista ja ohjelmat sisältävät myös kattavan informatiivisen tekstiosuuden.