perjantai, maaliskuu 23, 2018

SAAT KÄYTTÖÖSI

1. Yhden henkilökohtaisen, tarkasti suunnitellun ravinto-ohjelman, joka on tehty tavoitteidesi ja toiveidesi pohjalta. Ravinto-ohjelma sisältää tarkasti lasketut ravintoarvot jokaisesta ruoka-aineesta, jotka sisältyvät ravinto-ohjelmaasi ja kattavan määrän vaihtoehtoisia ravinto-aineita, joilla ne voidaan korvata (PDF-tiedosto). Voit myös valita ravinto-ohjelman, jossa kaikkea ei ole tarkasti määritelty etukäteen vaan voit itse valikoida eri ruoka-ainevaihtoehdoista sillä hetkellä itsellesi sopivimmat.

2. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet, jossa käsitellään muun muassa terveellistä ruokavaliota, ravinnon ajoitusta, nesteytystä ja ateriakokoja.

3. Jatkuvan viikoittaisen seurannan ja mahdollisuuden kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin välityksellä seuraavan kuuden (6) viikon ajan.

Ravinto-ohjelma 99,00 €

 

YHTEYDENOTTO

RAVINTO-OHJELMAT

Henkilökohtainen ravinto-ohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan tai ruokailutottumuksissaan. Olipa tavoitteenasi sitten päästä eroon ylimääräisistä liikakiloista, saada lisää lihasmassaa tai kiinteytyä kesää varten.

Ohjelmat tehdään tarkasti ja yksilöllisesti tavoitteidesi sekä ajatuksiesi pohjalta. Ravinto-ohjelmat ovat hyvin joustavia ja sopivat jokaisen arkirytmille. Ohjelmat ovat kertaluontoisia ja niihin kuuluu kuuden (6) viikon seurantajakso, jonka aikana voimme keskustella kaikesta ohjelmaan liittyvästä sähköpostin välityksellä. Seurantajakson aikana pystymme seuraamaan yhdessä kehitystäsi ja pitämään siitä kirjaa. Jakson aikana pystymme myös tekemään ravinto-ohjelmaan muutoksia, mikäli esimerkiksi elämäntilanteesi sitä vaatii.

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ

Kiinnostuitko? Voit lähettää minulle viestin, jossa avaat hieman suunnitelmiasi ja tavoitteitasi. Kerron sinulle näkemykseni siitä, kuinka lähtisimme yhdessä lähestymään asiaa. Päästessämme yhteisymmärrykseen täytät esitietolomakkeen.

Lomakkeessa kysytään yleisiä asioita, jotka auttavat minua suunnittelemaan juuri sinua parhaiten palvelen ohjelman (esimerkiksi pituus, paino, erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat). Voit myös vastaavasti siirtyä suoraan täyttämään ravinto-ohjelmalomaketta, jos olet jo varma valinnastasi. Tätä kautta pystymme aloittamaan projektin nopeammin ja olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

LOMAKE     YHTEYDENOTTO

Elämäniloinen ja seikkailunhaluinen fysioterapeutti, personal trainer, bloggaaja, vloggaaja, urheiluhieroja, ylioppilas sekä tavoitteellinen kuntoilija, joka ei päästä itseään elämässä helpolla. Mielenkiintoihin kuuluu erityisesti kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittäminen, aina fyysisistä ominaisuuksista psyykkisiin asti.

1,289TykkääjätTykkää
3,376SeuraajatSeuraa
1,566TilaajatTilaa