perjantai, joulukuu 15, 2017

SAAT KÄYTTÖÖSI

1. Henkilökohtaisesti suunnitellut ravinto- sekä harjoitusohjelmat, jotka on tehty tavoitteidesi pohjalta juuri sinua varten (PDF-dokumentti). Ohjelmien suunnitteleminen ja muokkaaminen sisältyvät jakson hintaan koko aikajaksolta.

2. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet ravinto- ja harjoitusohjelmien osalta.

3. Jatkuvan viikoittaisen seurannan ja mahdollisuuden kysyä mitä vain ohjelmiin liittyvää sähköpostin välityksellä.

4. Mahdollisuuden etätapaamiseen Skypen | FaceTimen kautta (1 tapaaminen/kuukausi).

5. Mahdollisuuden liittyä motivoivaan, tukevaan ja vapaamuotoiseen Facebook -ryhmään, jonka kautta jaamme säännöllisesti yhteisiä tavoitteitamme, kokemuksiamme ja tietojamme paremman elämän puolesta!

Online Valmennus, 3 Kuukautta 89,00 € /kk
Online Valmennus, 6 Kuukautta 69,00 € /kk

 

YHTEYDENOTTO

ONLINE VALMENNUS

Online Valmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat esimerkiksi saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan, toimintakyvyssään tai voimatasoissaan. Olipa tavoitteenasi sitten kiinteytyä, kasvattaa lihasmassaa tai saada lisää voimaa. Ohjelmat suunnitellaan aina tarkasti ja yksilöllisesti, tavoitteidesi sekä ajatuksiesi pohjalta.

Ravinto- ja harjoitusohjelmat ovat hyvin joustavia ja niitä pystyy soveltamaan jokaisen arkirytmiin sopiviksi. Online Valmennuksen kautta saatuihin ohjelmiin kuuluu jatkuva ohjelmien kehittäminen ja muokkaaminen, jos esimerkiksi elämäntilanne vaatii nopeita muutoksia ravitsemuksen suhteen, on se mahdollista. Yhteistyön aikana tuloksia sekä kehitystä seurataan jatkuvasti viikkotasolla. Online Valmennus -paketti tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää etätapaamisia kuukausittain, joko Skypen tai FaceTimen välityksellä.

SUUNNITELLAAN KOKONAISUUS YHDESSÄ

Kiinnostuitko? Lähetä minulle viesti jossa voit kertoa esimerkiksi tulevaisuuden suunnitelmistasi, tavoitteistasi ja nykyisistä liikuntatottumuksistasi. Sana on täysin vapaa. Kerron yhteydenoton perusteella sinulle näkemykseni siitä, kuinka lähtisimme yhdessä lähestymään asiaa. Päästessämme yhteisymmärrykseen, jatketaan esitietolomakkeen täyttöön, jonka perusteella ohjelmia aletaan suunnittelemaan.

Lomakkeessa kysytään yleisiä asioita, kuten liikunnallista aktiivisuuttasi, ravintotottumuksiasi, aiempaa tietotaitoasi harjoittelemisesta sekä mahdollisia rajoitteitasi. Tietojen pohjalta pystyn rakentamaan parhaiten sinua palvelevan ohjelmakokonaisuuden.

Voit myös vastaavasti siirtyä suoraan täyttämään Online Valmennus -lomakkeen, jos olet jo varma valinnastasi. Lomakkeen kautta pystymme aloittamaan projektin nopeammin ja olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

LOMAKE     YHTEYDENOTTO

RAVINTO- & HARJOITUSOHJELMAT

Ohessa yksi osa esimerkillisestä 4-jakoisesta harjoitusohjelmasta sekä ravinto-ohjelmasta (1 925 kcal), jotka olen suunnitellut. Ravinto-ohjelmissa lasketaan tarkat ravintoarvot, mikäli ei toisin sovita, ne vaativat silloin myös ruokavaa’an käyttöä. Kaikki ohjelmat ovat monipuolisia ja helposti toteutettavissa. Jokainen ohjelma suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden perusteella. Ohjelmat sisältävät myös kattavan informatiivisen tekstiosuuden.