perjantai, toukokuu 26, 2017

AARO HUTTUNEN

Pituus: 193 cm
Paino: 90 – 100 kg

23-vuotias, nuori miehen alku. Kotoisin pieneltä paikkakunnalta nimeltä Mäntyharju, asuin siellä kahdeksantoista vuotta. Viimeisten viiden vuoden aikana olen muuttanut yli 20 kertaa Suomen sisällä, kaupungista toiseen. Matkallani olen nähnyt paljon ja muuttunut ihmisenä sitäkin enemmän. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapiaa Savonlinnassa. Koulutuksen jälkeen en todellakaan tiedä mistä tulen itseni löytämään. Paikallaan pysyminen on vaikeaa.

Luonteeltani olen sosiaalinen, aktiivinen, määrätietoinen, avoin ja huumorintajuinen persoona. Janoan jatkuvasti uusia kokemuksia ja haasteita. Asenteeni elämää kohtaan on rento, mutta luja. Jos jotain päätän niin siitä pidetään kiinni.

Kuutisen vuotta takaperin kiinnostus johdatti minut kuntosalille, kiinnostuksesta tuli harrastus, harrastuksesta intohimo ja äkkiä intohimo muuttui elämäntavaksi. Nykyään tämä intohimo on opiskelujen ohessa myös suuri osa ammattiani. Kaikki alkoi alun perin vain pienen pojan innostuksesta piirtää lihaksikkaita ihmishahmoja…

Intohimo, elämäntyyli ja ammatti — kaikki tarkoittavat itselleni lähes samaa asiaa. Lopulta päätin alkaa kirjoittamaan aiheista ajatuksiani ylös ja julkaisemaan niitä blogin muodossa. Hetkeäkään en ole päätöstäni katunut.

BLOGI     PALVELUT

SEURAA SOMESSA

683TykkääjätTykkää
1,906SeuraajatSeuraa