perjantai, toukokuu 26, 2017

Harjoitusohjelmat

Henkilökohtainen harjoitusohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan, toimintakyvyssään tai voimatasoissaan. Olipa tavoitteenasi sitten kiinteytyä, kasvattaa lihasmassaa tai saada lisää voimaa. Ohjelmat suunnitellaan aina tarkasti ja yksilöllisesti, tavoitteidesi sekä ajatuksiesi pohjalta.

Harjoitusohjelmat ovat hyvin joustavia ja niitä pystyy soveltamaan jokaisen arkirytmiin sopiviksi. Ohjelmat ovat kertaluontoisia ja niihin kuuluu kuuden (6) viikon seurantajakso, jonka aikana voimme keskustella kaikesta ohjelmaan liittyvästä sähköpostin välityksellä. Seurantajakson aikana pystymme seuraamaan yhdessä kehitystäsi ja pitämään siitä kirjaa. Jakson aikana pystymme myös tekemään harjoitusohjelmaan muutoksia, mikäli esimerkiksi elämäntilanteesi sitä vaatii.

Harjoitusohjelma 59,00 €

 

YHTEYDENOTTO

Saat käyttöösi

1. Henkilökohtaisesti suunnitellun harjoitusohjelman, joka on tehty juuri sinua varten, tavoitteidesi pohjalta (PDF-dokumentti).

2. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet, liittyen muun muassa harjoitusmääriin, sarjojen välissä oleviin taukoihin, lepopäiviin ja kehonhuoltoon.

3. Mahdollisuuden kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin välityksellä kuuden (6) viikon ajan.

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ

Kiinnostuitko? Lähetä minulle viesti jossa avaat suunnitelmiasi ja tavoitteitasi. Kerron sinulle näkemykseni siitä, kuinka lähtisimme lähestymään asiaa. Päästessämme yhteisymmärrykseen täytät esitietolomakkeen.

Lomakkeessa kysytään yleisiä asioita, kuten liikunnallista aktiivisuuttasi, aiempaa tietotaitoasi harjoittelemisesta sekä mahdollisia rajoitteitasi. Tietojen pohjalta pystyn tekemään parhaiten sinua palvelevan ohjelman. Voit myös vastaavasti siirtyä suoraan täyttämään harjoitusohjelmalomakkeen, jos olet jo varma valinnastasi. Tätä kautta pystymme aloittamaan projektin nopeammin ja olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

LOMAKE     YHTEYDENOTTO

4-jakoinen harjoitusohjelma

Ohessa yksi esimerkki 4-jakoisesta harjoitusohjelmasta, jonka olen suunnitellut. Ohjelma on suunnattu aloittelijalle ja vaihtoehtoisia liikkeitä on annettu paljon, koska niitä on pyydetty erikseen. Ohjelmat ovat monipuolisia ja helposti toteutettavissa. Jokainen ohjelma suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden perusteella. Ohjelmat sisältävät myös kattavan informatiivisen tekstiosuuden.