perjantai, joulukuu 15, 2017

SAAT KÄYTTÖÖSI

1. Yhden henkilökohtaisesti suunnitellun harjoitusohjelma, joka on tehty juuri sinua varten tavoitteidesi pohjalta. Ohjelmaan on myös mahdollista tehdä yhdessä muutoksia (PDF-dokumentti).

2. Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet, jossa käsitellään muun muassa harjoitusmääriä, sarjojen välissä olevia taukoja, lepopäivien merkitystä sekä kehonhuoltoa.

3. Jatkuvan viikoittaisen seurannan ja mahdollisuuden kysyä mitä vain ohjelmaan liittyvää sähköpostin välityksellä seuraavan kuuden (6) viikon ajan.

4. Mahdollisuuden liittyä motivoivaan, tukevaan ja vapaamuotoiseen Facebook -ryhmään, jonka kautta jaamme säännöllisesti yhteisiä tavoitteitamme, kokemuksiamme ja tietojamme paremman elämän puolesta!

Harjoitusohjelma 59,00 €

 

YHTEYDENOTTO

HARJOITUSOHJELMA

Henkilökohtainen harjoitusohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat esimerkiksi saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan, toimintakyvyssään tai voimatasoissaan. Olipa tavoitteenasi sitten kiinteytyä, kasvattaa lihasmassaa tai saada lisää voimaa. Ohjelmat suunnitellaan aina tarkasti ja yksilöllisesti, tavoitteidesi sekä ajatuksiesi pohjalta.

Harjoitusohjelmat ovat hyvin joustavia ja niitä pystyy soveltamaan jokaisen arkirytmiin sopiviksi. Ohjelmat ovat kertaluontoisia ja niihin kuuluu kuuden (6) viikon seurantajakso, jonka aikana voimme keskustella kaikesta ohjelmaan liittyvästä sähköpostin välityksellä. Seurantajakson aikana pystymme seuraamaan yhdessä kehitystäsi ja pitämään siitä kirjaa. Jakson aikana pystymme myös tekemään harjoitusohjelmaan muutoksia, mikäli esimerkiksi elämäntilanteesi sitä vaatii.

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ

Kiinnostuitko? Lähetä minulle viesti jossa voit kertoa esimerkiksi tulevaisuuden suunnitelmistasi, tavoitteistasi ja nykyisistä liikuntatottumuksista. Kerron viestin perusteella sinulle näkemykseni siitä, kuinka lähtisimme yhdessä lähestymään asiaa. Päästessämme yhteisymmärrykseen, jatketaan esitietolomakkeen täyttöön, jonka perusteella ohjelmaa ruvetaan suunnittelemaan.

Lomakkeessa kysytään yleisiä asioita, kuten liikunnallista aktiivisuuttasi, aiempaa tietotaitoasi harjoittelemisesta sekä mahdollisia rajoitteitasi. Tietojen pohjalta pystyn tekemään parhaiten sinua palvelevan ohjelman. Voit myös vastaavasti siirtyä suoraan täyttämään harjoitusohjelmalomakkeen, jos olet jo varma valinnastasi. Tätä kautta pystymme aloittamaan projektin nopeammin ja olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

LOMAKE     YHTEYDENOTTO

4-JAKOINEN HARJOITUSOHJELMA

Ohessa yksi osa esimerkillisestä 4-jakoisesta harjoitusohjelmasta, jonka olen suunnitellut. Ohjelmat ovat monipuolisia ja helposti toteutettavissa. Jokainen ohjelma suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden perusteella. Ohjelmat sisältävät myös kattavan informatiivisen tekstiosuuden.