Asiakaspalautteet

Olen auttanut jo yli 400 ihmistä palvelujeni kautta!

Asiakkaani ovat muun muassa löytäneet liikunnan ilon uudestaan, saavuttaneet itsensä asettamia pitkäaikaisia tavoitteita terveyden sekä fyysisen toimintakyvyn ja kehonkoostumuksen suhteen. He ovat onnistuneesti muuttaneet radikaalisti vanhoja ruokailutottumuksiaan, terveellisemmän ja energisemmän elämän puolesta. Asiakkaat ovat myös löytäneet avaimet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoon, niin psyykkisesti kuin fyysisesti.

Ota ensimmäinen askel, etkä varmasti tule katumaan! Pidän siitä henkilökohtaisesti huolen. Ylpeänä voin kertoa saaneeni ainoastaan positiivista palautetta kaikista suunnittelemistani ohjelmista sekä toteuttamistani valmennuksista.

”Yksi askel parempaan suuntaan.”

Otin Aaroon yhteyttä, kun tarvitsin apua erääseen melko kunnianhimoiseen tavoitteeseeni. Yllätyin jo siitä, miten nopeasti sain vastauksia sähköpostiini, mutta myös siitä ettei hänen suhtautumisensa tavoitteeseeni ollut lainkaan lyttäävä -pelkästään realistinen mutta samalla kannustava, eli sitä mitä kaipasinkin. Asioiden perinpohjaisen läpikäynnin jälkeen sain tavoitteitani palvelevan saliohjelman, jolla olen saanut tuloksia aikaan. Koko ajan oli sellainen olo, että tuota tyyppiä oikeasti kiinnostaa auttaa ja hän myös tietää mistä puhuu. Voin suositella lämpimästi! Syksyn kiireiden jälkeen aloin taas treenaamaan täysiä, ja vaikka tähän asti oonkin mieltänyt sen jonkinlaisena 'positiivisena pakkona' tavoitteitani ajatellen, niin oon pikkuhiljaa tajunnut, että treenaamisesta, hyvin syömisestä, kehonhuollosta yms. on tullut muutenkin tärkeä osa mun elämää, jota tuskin tuun ikinä lopettamaan. Iso kiitos tästä kuuluu sulle! Luen aina välillä sun blogitekstejä ja ne on informatiivisuutensa lisäksi saanut mut pohtimaan omaa suhdettani terveellisiin elämäntapoihin. Kiitos kuuluu myös kaikista hyvistä vinkeistä ja kattavista eväistä, joilla silloin muinoin autoit mut alkuun, ja tuesta mitä oon matkan varrella saanut. Muutos pään sisällä ja kropassa on ollut huikea! Ennen olin aikalailla haurasrakenteinen laiheliini, oikeanlaisen syömisen ja treenin ansiosta oon saanut massaa ja lihasmassaa monen kilon edestä. Mulla on oikeesti habaa ja voimaa nykyään, jee! Voisin luetella vaikka mitä hyviä asioita. Moitteet saat vaan siitä, että sun viimeisimpien reissujen takia mulla on ihan hirveä matkakuume... 🙂

Heta

19

Harjoitusohjelma oli monipuolinen ja ohjelma oli huolellisesti sekä asiantuntevasti tehty. Jokaiselle liikkeelle oli annettu myös vaihtoehtoisia liikkeitä, ja henkilökohtaista tukea Aarolta sai aina tarvittaessa. Suosittelen lämpimästi!

Vilho

21

Yllätyin eniten siitä että oon nyt pysyny terveenä tän 5vko! Ei oo ikinä käyny näin ennen 😀 että ehdottomasti kiitos kuuluu sulle, kun teit näinkin mahtavan treeni- ja ruokakokonaisuuden yksilöllisesti ottaen huomioon alkutilanteen.

Janette

21

Aaro teki juuri minulle räätälöidyn ruokavalion, jonka tarkoituksena oli päästä eroon kesän aikana tulleista muutamasta ylimääräisestä kilosta ja palauttaa ruokarytmi viiteen kertaan päivässä. Ruokavaliota on ollut helppo noudattaa ja vaihtoehtoja korvaamaan eri ruoka-aineita on lueteltu hyvin kattavasti. Yhteydenpito sähköpostin kautta on ollut sujuvaa ja apua/neuvoja olen saanut nopeasti. Nälkää ei ole tarvinnut tuntea. Muutama kilo on pudonnut ja kiinteytymistä tapahtunut, olo on virkeämpi ja syömisrytmi on löytynyt. Aarolle iso peukku!

Suvi

33

Asiakaspalvelu toimii 5/5, oli tosi kiva, ja motivoivaa, kun otit joka viikko yhteyttä. Tuli sellanen tunne että tässä on oikeesti suunniteltu ruokavalio minua varten, eikä mitään liukuhihnameininkiä. Ehdottomasti otan jatkossakin sinuun yhteyttä, oli mulla mielessä sitten ruokavalio tai vaikka treeniohjelma tai mitä tahansa.

Elina

24

Oon oppinu nauttii herkuista nyt ihan eri lailla, ei tarvii vetää övereitä aina kun syö niitä, plus oon tykästyny aerobisen tekemiseen ja oppinu et oon päättäväisempi ku luulin! Ja oot ollu kyllä ihan huikee tuki. Oot suhtautunu rennosti mut silti vakavasti tähän.  Innolla ootan dieetin jälkeistä lihaksien kasvatus vaihetta. Mut oon kyllä niin tyytyväinen et sain sut mukaan tähän mun projektiin, kiitos siitä! 

Helena

21

Olen erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Ohjelmat olivat selkeitä ja toimivia. Oon päässyt  asettamiini tavoitteisiin ja enemmänkin (vaikka olen vasta ohjelman puolessa välissä). Ohjelman myötä olen innostunut liikkumaan entistä enemmän ja syömään terveellisemmin ja tarpeeksi paljon. Oon tosi yllättynyt miten paljon tämä on vaikuttanut  kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joka on tietenkin positiivinen yllätys. Suurin vaikutus on ollut väsymyksen väheneminen ja mielialankohentuminen. Kropassakin on tapahtunut kiinteytymistä, ryhti parantunut ja jenkkakahvat kadonneet. Kaiken kaikkiaan oon tosi tyytyväinen ja onnellinen päätöksestä aloittaa koska sillä on ollut niin suuri vaikutus. Sinun positiivisella ja kannustavalla asenteella on ollut suuri merkitys, sillä aluksi olisin varmasti luovuttanut koska silloin oli todella vaikeaa, mutta tsemppauksen ansiosta sain lisää innostusta jatkaa.

Mirjam

23

Oon kyllä ollut todella tyytyväinen viimeiseen kuuteen viikkoon, vaikkei vaa'alla tai ulkonäöllisesti nyt mitään merkittävää muutosta ole tapahtunutkaan. Päätavoite oli kuitenkin löytää hyvä rytmi treenaamiselle ja levolle, jota monipuolinen ruokavalio tukisi, ja nämä edellä mainitut kyllä täyttyivät hyvin. Erittäin positiivista on ollut se, että salilla painot lisääntyneet noususuhdanteisesti, en ole ollut kertaakaan kipeä (aikaisemmin ollut todella herkkä flunssille) ja se, että syön herkkuja vain kerta viikkoon kohtuudella, enkä ripotellen pitkin viikkoa. Kiteytettynä päätavoite oli siis saada jo melko hyvästä arjesta vielä entistäkin toimivampi  ruokailujen sekä treenin suhteen, ja sen sain 🙂 Ruokavaliota on myös helppo jatkossa soveltaa, jos joskus vielä haluaa enemmän kiinteytystä.

Pauliina

21

Tarinat

Asiakkaan menestystarina

Lue tarina kokonaisuudessaan!

Henkilökohtainen tarinani

Lue tarina kokonaisuudessaan!

Aaro Huttunen

Fysioterapeutti | Valmentaja
1,288TykkääjätTykkää
3,410SeuraajatSeuraa
1,639TilaajatTilaa

Liity Facebook Yhteisöön

ENERGINEN TERVEHDYS!

Ota yksi askel parempaan suuntaan. 

Epäsäännöllisen säännöllistä sisältöä suoraan sähköpostiisi. Jaossa muun muassa: vinkkejä, motivaatiota & energiaa