perjantai, toukokuu 26, 2017

ASIAKASPALAUTTEET

Ylpeänä voin sanoa saaneeni ainoastaan positiivista palautetta kaikista toteuttamistani hoidoista, sekä suunnittelemistani ohjelmista.
”Yksi askel parempaan suuntaan.”

SEURAA SOMESSA

683TykkääjätTykkää
1,906SeuraajatSeuraa

HIERONTAPALVELUT

Ammatilliset otteet. Lihakset saadaan huollettua, vaikka olisivat enemmänkin jumissa. Aikataulut pystyttiin sopimaan hyvin joustavasti treenien ympärille.
— Antti Marjamo, 23, CBB +178cm SM 2. 2016

Tulin Aaron vastaanotolle niska-hartiaseudun jumitilan vuoksi. Alle viiden hoitokerran jälkeen päänsärkyni kaikkosi ja pystyn taas tekemään asioita mistä nautin. Ja mikä tärkeintä; hoidon aikana olen oppinut miten ehkäistä vaivan uusiutumista. Voin varauksetta suositella Aaron palveluita kaikille niitä tarvitseville!
— Emilia, 21 (opiskelija)

Hieronta on monimuotoinen palvelu, jossa asiakkaan ja terapeutin välinen vuorovaikutus on onnistuneen hoidon perusedellytys. Aarolla on harvinainen taito lukea käsillään, eli herkkyyttä aistia asiakkaan ongelmakohdat ja kipupisteet. Hänen hoitonsa on kiireetöntä ja yksilöllistä, jossa on helppo rentoutua. Lisäksi on tärkeää muistaa, että ensimmäinen hoitokerta on harvoin riittävä ja Aarolla on myös oivallus siitä kuinka hoitoa pitää jatkaa hyvien tulosten aikaansaamiseksi.
— Seppo Reini

Aaro tarjoaa ammattitaitoista ja tasokasta hierontaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa Aarolta saa myös neuvoja ja vinkkejä muun muassa venyttelyyn ja muuhun kehonhuoltoon. Joka kerta ollaan lähdetty entistä vetreämpänä ja hyvillä mielin!
— Eetu Laiho, 24

Aaro on ollut luottohierojani jo useamman vuoden, eikä vielä ole tullut todellakaan tarvetta vaihtaa. Aaro on aikatauluiltaan hyvinkin joustava, joka sopii tälläiselle vuorotyöläiselle oikein hyvin. Jokaisen hieronnan jälkeen olo on rentoutunut ja jumit katoavat takuulla. Aaro kertoo hieronnan aikana asiantuntevasti mitä lihasta käsittelee ja on ollut mukava oppia itsekin tuntemaan omaa kroppaansa sen myötä paremmin. Voin todellakin suositella lämpimästi!
— Emma Nora, 24

HARJOITUSOHJELMAT

Otin Aaroon yhteyttä, kun tarvitsin apua erääseen melko kunnianhimoiseen tavoitteeseeni. Yllätyin jo siitä, miten nopeasti sain vastauksia sähköpostiini, mutta myös siitä ettei hänen suhtautumisensa tavoitteeseeni ollut lainkaan lyttäävä -pelkästään realistinen mutta samalla kannustava, eli sitä mitä kaipasinkin. Asioiden perinpohjaisen läpikäynnin jälkeen sain tavoitteitani palvelevan saliohjelman, jolla olen saanut tuloksia aikaan. Koko ajan oli sellainen olo, että tuota tyyppiä oikeasti kiinnostaa auttaa ja hän myös tietää mistä puhuu. Voin suositella lämpimästi!
— Tyttö, 17

Harjoitusohjelma oli huolellisesti ja asiantuntevasti tehty. Jokaiselle liikkeelle oli annettu myös vaihtoehtoisia liikkeitä, ja henkilökohtaista tukea sai Aarolta aina tarvittaessa. Suosittelen lämpimästi!
— Vilho Vaarnamo, 19

RAVINTO-OHJELMAT

Aaro teki juuri minulle räätälöidyn ruokavalion, jonka tarkoituksena oli päästä eroon kesän aikana tulleista muutamasta ylimääräisestä kilosta ja palauttaa ruokarytmi viiteen kertaan päivässä. Ruokavaliota on ollut helppo noudattaa ja vaihtoehtoja korvaamaan eri ruoka-aineita on lueteltu hyvin kattavasti. Yhteydenpito sähköpostin kautta on ollut sujuvaa ja apua/neuvoja olen saanut nopeasti. Nälkää ei ole tarvinnut tuntea. Muutama kilo on pudonnut ja kiinteytymistä tapahtunut, olo on virkeämpi ja syömisrytmi on löytynyt. Aarolle iso peukku!” 
— 
Suvi, 33

PALVELUT